Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2021 13:16 - Колко трябва да живеят ваксинираните?
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1013 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.07.2021 13:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Колко трябва да живеят ваксинираните?

22 юли 2021 г.

https://www.darkmoon.me/2021/virus-warning-here-come-death/?fbclid=IwAR3s20G6iEIoIJOME5FQp9dQMsMRN2bFz8YLiEYK16V5ewwJbHhiEVtZu1A

image        
Д-р Майло Кандерян е на мнение, че 95% от населението на света
са "безполезни ядящи", които трябва да бъдат евтаназирани възможно най-бързо.


Отговорът на въпроса: три до десет години     Отказ от отговорност - Не знам дали това е вярно, но в миналото Стивън Фишман е предоставял достоверна вътрешна информация.         КРАЙ НА ЦИКЛОВАТА ФОРМУЛА ЗА "ВАКСИНИРАНИТЕ"   от Стивън Фишман (henrymakow.com)
Често ми задават въпроса: „Ако съм взел„ ваксината “, колко време ще живея?
Отложих този въпрос на мой приятел, д-р Мило Кандерян, д-р. [роден Милош Искандерианос, Корфу, Гърция, 1938 г.], който разработи патента за графенов оксид за използване като хематологично биооръжие през 2015 г.

imageС пълна прозрачност, д-р Кандерян бих нарекъл „геноциден глобалист“, който следва Правило десет от указанията на Джорджия, което много рядко се обсъжда, заявявайки „Не бъди рак на земята; остави място за природата“.

Д-р Кандерян е медицински сътрудник на Световната здравна организация и също така много подкрепя Клаус Шваб и „Голямото нулиране“, въвеждайки една световна цифрова валута, която е второстепенна цел на СЗО за 2022 г.

Д-р Кандерян е на мнение, че 95% от населението на света са „безполезни ядящи”, които трябва да бъдат евтаназирани възможно най-бързо.

„Погледнете центъра на Чикаго, Балтимор или Лос Анджелис - заяви той, - и ясно ще разберете защо безполезните ядящи трябва да бъдат оставяни като побеснели кучета“.

Той изрази своето пренебрежение към „Инфекциозни педагози“, които популяризират теорията на критичната раса, и е уверен, че „ваксината“ ще сложи край на „Човешкия рак на земята“.

Д-р Кандерян е пламенен поддръжник на задължението и задължението на масонството да освободи света от „чумата на човечеството“.

И все пак на лично ниво той и аз споделяме страст към едно и също екзотично ястие, сервирано в L"emince de Veau в Женева: Крем от супа от колибри, последвано от Elk Tongue.

И двамата сме фенове на готвача Гастон Сере де Ривиер, който е кулинарен гений.
И така, попитах Мило: „Как могат„ ваксинираните “да знаят със сигурност колко дълго трябва да живеят, след като са били убодени?“

Той ми представи информацията, наречена „Формула за края на цикъла“.

Той обясни колко лесно е да се изчисли.

"Силата на простотата", каза той. "Има максимален цикъл от десет години от инжектирането до края на цикъла," [или смърт], уточни той. "И е изключително лесно да се определи."

Той каза, че всеки хематолог може да го види за секунди под микроскоп и дори по-лесно под електронен микроскоп. "Процентът на кръвта, засегната [или замърсена] от или с графенов оксид, е реципрочността на изчислението в края на цикъла", разкри той.

С други думи, „инокулиран” [както той нарича всеки, който е прободен с разрешение за експериментална употреба Евгеника Депопулация Смъртоносно инжекционно биооръжие], имащ 20% влошаване на графеновия оксид в кръвта, ще остане жив 8 години. [10 години по-малко 20%].

Някой със 70% влошаване на графеновия оксид няма да живее повече от 3 години. [10 години по-малко 70%].

imageД-р Джейн Руби наскоро беше интервюирана от Стю Питърс в неговия подкаст и показа примери за това как изглежда влошената кръв, когато е изложена на графенов оксид.

Графен оксидът за тези, които не са наясно, е компонентът на протеините и прионите на Messenger RNA spike, който воюва със сърцето, белите дробове, мозъка и кръвта за кислород.

Графеновият оксид е кислородна гъба, която лишава организма от необходимия кислород и причинява много усложнения, включително, но не само анафилактичен шок, токсично съсирване на кръвта, фатална парализа на белите дробове, рак на митохондриите и рак на ендотелите. "
Гледната точка на д-р Майло Кандерян е почти същата като на Клаус Шваб, Бил Гейтс и главния изпълнителен директор на Big Pharma: НЕКА ТЯХ ВИ УМРАТ!

Попитах Майло какъв е ефектът от втория и третия изстрел и бустерите и как това променя таблицата Край на цикъла.

Мило отговори: "Всичко това може да се измери чрез хематологични тестове. Колкото повече изстрели и бустери се получат от имбецилите, толкова по-зле ще изглежда кръвта им под микроскоп и по-бързо ще се обърнат към тор."

Накрая го попитах как заговорът за убиването на толкова милиарди хора може да бъде запазен в тайна от такава група елити.

Отговорът му беше: "Ти не знаеш много за масонството, нали, Стив?" И ето го.   -----------------   Свързани   -  Американският стандарт на живот е на път да се срине
Достойните хора заслужават ли да умрат?   Видео
Архиепископ Вигано казва, че ваксините са човешка жертва на невинни жертви на Сатана
Сърдечни разкази за нежелани реакции - сатанистите пируват с човешко страдание  Повече страдащи души за Сатана
Видео за компилация на хора с физически и психически странични ефекти от ваксинирането.
 

Първи коментар от DM :  " Д-р Мило Кандерян, доктор [роден Милош Искандерианос, Корфу, Гърция, 1938], който разработи патента за графенов оксид за използване като хематологично биооръжие през 2015 г. "

Въпреки това някои факти, споменати в статията по-горе, може да звучат вярно. Отнема по-малко от 3 минути, за да осъзнаете, че този лекар не съществува. Патентите, достъпни с използване на графенов оксид, достъпни в интернет, са разработени най-вече от корейски и китайски изследователи. Ето статия в Alerta Digital с връзки, насочени към няколко сайта, където са записани тези патенти.

Освен това е възможно да се отстранят наночастиците графенов оксид от човешкото тяло чрез увеличаване на нивата на глутатион, като се използват добавки N ацетилцистеин и цинк. (затова искат да ни инокулират колкото се може повече пъти!)


Стивън Фишман отговаря:

Доколкото знам, не е възможно да се отстрани графеновият оксид от кръвта с помощта на NAC или цинк, но ще попитам д-р Джейн Руби. Не знам къде са подадени патентите на Mylo, но той ми каза, че Световната здравна организация ги има. Ще го проуча допълнително, но мога да ви уверя, че когато работех за Нора Кали във фондация „Прогрес за мир“, нашите взаимодействия с Mylo бяха последователни. Както казах, срещнах го в Давос, Швейцария.   Дори да е имало някакъв полуживот на графенов оксид в кръвния поток [което все още не съм установил като истинска хипотеза], това все още не би мотивирало („ето защо те искат да ни инокулират толкова пъти, колкото възможно "), като за пореден път се доказва намерението на геноцидните глобалисти да ни унищожат всички. Пълното им презрение към нас е очевидно, независимо колко „варианти“ създават в лабораторията или колко „бустери“ въвеждат, за да ни унищожат. Мило е на 83 години и живее много удобно в (имена, които съм премахнал, за да защитя Стивън-хм) и намира опита ми да изложа всичко „смешно саморазрушително и жалко“, но той направи едно интересно наблюдение: че и двата елита [Масони, членове на Съвета по външни отношения, Билдебергърс,  
image(За да разберете събитията, които се развиват, най-добре е да видите човечеството като рак.)

Брабантян пише - Д-р Майло Кандерян има професионален профил в Linked In - https://www.linkedin.com/in/dr-mylo-canderian-phd-a61a49209
 
Вашият читател беше прекалено бърз да прави бързи заключения след използване на търсачка, и това е грешка в наши дни ... Профилът Linked In беше номер 1 в DuckDuckGo, често си струва да се провери ... има може би дори по-добри търсачки, които някой може да знае.
 
Освен това, ако някой се кара, цитата на Jacques Attali в мемът изглежда съвсем автентичен, въпреки предполагаемо и неправилно водещо „премахване на бункера“ на измамните Snopes ... френският оригинал е публикуван в печатна книга от 1980 г. -
1-во издание „Интервюта с Майкъл Саломон, Лица на бъдещето“
„Entretiens avec Michel Salomon, Les Visages de l"avenir "
Въпреки че е премахнат от по-късните издания, френският оригинал на цитата в мема е публикуван сега на уебсайта на френска асоциация на военната полиция, която - предвид естеството на френските закони и силата на М. Атали във Франция - не би искала рискувайте да изфабрикувате каквото и да е тук
http://www.profession-gendarme.com/attali-prophete-ou-conspirateur/
английска версия тук
„Прогнозирана скамедия и геноцид на безполезния глобалистки банкер“ от Майкъл О"Бернициа
https: // www. thebernician.net/globalist-banker-predicted-scamdemic-genocide-of-the-useless/
 



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738380
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031