Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2020 17:43 - ВНИМАНИЕ: БИЛ ГЕЙТС ВИ ПОЗВОЛЯВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ МАСОВИТЕ СЪБРАНИЯ ЩЕ БЪДАТ ОТМЕНЕНИ, ДОКАТО НЕ ВЗЕМЕТЕ НОВАТА ВАКСИНА Геноцидните маниаци Бил и Мелинда Гейтс
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 552 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.04.2020 17:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВНИМАНИЕ: БИЛ ГЕЙТС ВИ ПОЗВОЛЯВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ МАСОВИТЕ СЪБРАНИЯ ЩЕ БЪДАТ ОТМЕНЕНИ, ДОКАТО НЕ ВЗЕМЕТЕ НОВАТА ВАКСИНА

8 април 2020 г.

image


https://www.youtube.com/watch?v=H6rMKAIj9f8&feature=emb_logohttps://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=i1Xj_tzXMwI&feature=emb_logo
https://www.wakingtimes.com/2020/04/08/bill-gates-lets-you-know-that-mass-gatherings-will-be-cancelled-until-you-take-a-new-vaccine/

Айзък Дейвис , писател на персонала
Waking Times

( WT Op-Ed) През октомври 2012 г. този уебсайт пусна история за евгенистичните тенденции на Бил Гейтс, цитирайки видеоклипове на него, които публично говорят за необходимостта от въвеждане на повече ваксинации в света и как това би позволило намаляване на населението растеж.

Оттогава водим много истории за стремежа на Гейтс да окаже влияние върху света, включително обсъждаме идеята, че глобалната пандемия би била идеалната възможност за пускане на задължителни ваксини.

Ето цитата от Гейтс по това време:

„През това десетилетие вярваме, че може да се постигне невероятен напредък, както изобретяването на нови ваксини, така и осигуряването на всички деца, които се нуждаят от тях ... Бихме могли да намалим броя на децата, които умират всяка година, от около 9 милиона на половината от това, ако имаме успех в това ... Ползите са по отношение на намаляване на болестта, намаляване на нарастването на населението . Това наистина дава възможност на обществото да се погрижи за себе си, след като сте направили тази намеса. ”[ Източник ]

Ключова дума в горния цитат е „интервенция“ и сега, когато сме в разгара на глобалната пандемия на коронавирус, виждаме Гейтс да прави редовни участия за мейнстрийм аудитории, като например с Тревър Ноа в The Daily Show , и CBS This Morning с Антъни Мейсън . Посланието му е последователно: нова ваксина е единственото нещо, което може да ни позволи да продължим живота си.

Гейтс е безсрамно здравен интервенционист, което не е съвсем различно от военния интервенционист.

И двамата вярват, че са надарени с превъзходно усещане за това, какво е правилно и грешно, и двамата вярват, че провидението ги е поставило в положение на сила, за да могат да се подобрят върху света. Те не се отнасят към обезпечителни щети.

В годините след горните коментари на Гейтс се появи смущаваща безизходица за причината за ваксинацията: Когато се даде избор, много хора избират да не правят ваксинации.

Виждате ли, хората започнаха да се чудят какви възможни странични и отрицателни ефекти имат ваксините върху децата.

Хората започнаха да поставят под въпрос мотивите и практиките на фармацевтичните компании, които създаваха тези продукти за печалба.

Хората започнаха да се чудят какво влияние имат същите тези компании върху представителите на нашата демокрация и как това влияние оформя политиката на ваксинация на обществото.

Хората започнаха да се чудят как влиянието на доларите за реклама на фармацевтични компании оказва влияние върху националните медии и обществения разговор за безопасността на ваксините.

Хората започнаха да се чудят защо същите тези производители на ваксини получават федерален правен имунитет от всяка вреда, която техните продукти могат да причинят, привилегия, която не се знае от никоя друга индустрия.

Естествено, резултатът от целия този въпрос беше, че хората започнаха да взимат информирани решения от безпокойство за тяхното благополучие.

Много хора, които разгледаха всичко това, решиха да продължат с ваксинациите.

Много хора решиха да се откажат, и тъй като информацията за този проблем се разпространи, броят на тези, които се отказват, нараства и продължава да расте.

Така че сега имаме открита цензура на информацията за нежелани реакции на ваксината. Хората и организациите, които се борят за причината за безопасността на ваксините от името на децата и родителите, които са претърпели вреда от ваксината, са демонизирани и демонетизирани.

Но децата не умират масово от заболявания, за които са измислени ваксини. И хората все още отказват ваксинациите. И хората все още се отказват от ваксини.

 

 

А политиката за влияние върху световното население чрез използването на ваксини не работи, когато хората не вземат ваксините.

Така и законите започнаха да се променят. Освобождаването от ваксини беше нападнато и премахнато, училищните системи започнаха да изискват повече ваксини за ученици и изгонват деца извън училище, ако родителите им се откажат.

Тенорът от правителството по този въпрос става все по-авторитарен.

Така че сега имаме глобална пандемия.

И макар да няма консенсус за произхода на вируса, няма консенсус за това какво представлява смърт от Covid-19, няма консенсус за това колко щамове от този вирус вече циркулират, няма консенсус за това как се съставят официалните номера и не настояваме за подобряване на общественото здраве като предлагаме антивирусни продукти или правилно хранене или нещо друго освен ваксини, Бил Гейтс ни казва, че за да върнем живота си, да работим, да участваме в общността, ще трябва да предприемем чисто нова ваксина Covid-19.

Ето го по собствените му думи:

„В които дейности като масови събирания, ъъъ, може да бъдат в известен смисъл по-незадължителни и така, докато не бъдете широко ваксинирани, те може да не се върнат, ъъъ, въобще.“ ~ Бил Гейтс

 

 

Няма да ни бъде позволено да имаме масови събирания, ако не сме взели ваксина Covid-19?

Това звучи ли по избор за вас?

Това наистина е само върхът на айсберга, тъй като Гейтс направи редица подобни изявления през последните седмици. Truthstream Media просто направи отлична презентация по този въпрос.

Ако изобщо не сте заинтересовани от необходимостта да имате ваксина, за да си върнете личната свобода, сега ще е подходящ момент да поговорите за това.

 

 

Между другото, от 2012 г. насам сме направили редица истории, както и други информационни бюлетини, изтъквайки проектите на Гейтс за влияние върху световното здраве чрез изобретяването на ваксини и технологии, предоставящи по-голям контрол върху вашето здраве на бюрокрациите.

 

за автора

Айзък Дейвис  е писател на персонала за  WakingTimes.com . Той е откровен защитник на свободата и на доброволното общество. Той е запален читател на историята и страстен за това да  стане самодостатъчен, за  да се освободи от контролната матрица. Следвайте го във Facebook,  тук .

Тази статия (WATCH: Bill Gates ви позволява да знаете, че масовите събития ще бъдат отменени, докато не вземете нова ваксина )  първоначално е създадена и публикувана от  Waking Times  и е публикувана тук под  лиценз Creative Commons  с приписване на  Isaac Davis  и  WakingTimes.com . Възможно е да бъде публикувано свободно с подходящо приписване, биография на автора и това изявление за авторски права.


 image

Геноцидните маниаци Бил и Мелинда Гейтс са анти-бели расисти

 7 април 2020 г. Кайл Хънт  

http://www.renegadetribune.com/genocidal-maniacs-bill-and-melinda-gates-are-anti-white-racists/?fbclid=IwAR1wfWeAx-uYn0kCLY5zG5pnICs9ftJN9jDgxxwsS7HtRJ5iz_w_0rcA9v8

Ако четете Tribune, вероятно знаете за това как Фондация Бил и Мелинда Гейтс организира събитие 201 за пандемия на коронавирус през 2019 г. Наясно сте с ID2020, което е планът на Гейтс да има всички микрочипове в света. Вече знаете, че Бил Гейтс е бил тясно свързан с Джефри Епщайн. Може би сте чували за неговата дяволска мисия да блокира слънчевите лъчи, използвайки геоинженерство, за да се бори с „климатичните промени.“ Знаете, че той обича ваксините и смята, че те са чудесен начин за намаляване на населението по света.

Ако свършим наистина голяма работа с новите ваксини, здравеопазването, репродуктивните здравни услуги, бихме могли да намалим тази [население] с може би 10 или 15 процента. “

 

Накратко, този човек е геноциден маниак, който сега работи със СЗО, CDC, американското правителство, за да инжектира всички в света с невротоксини, за да се бори с изобретен „вирус“.

Ако всичко това не се отнасяше достатъчно, знаете ли как Бил и съпругата му се чувстват към белите? Да кажем, че не са големи фенове.

Да започнем от преди две десетилетия, когато имаше известно притеснение, че Гейтс дискриминира белите хора със своите стипендии.

Лос Анджелис Таймс отпечата следното мнение през 1999 г .:

Стипендиите за хилядолетието на Гейтс за хиляди възрастни хора през следващите 20 години са предназначени да произведат по-качествени учени, инженери, лекари и преподаватели от малцинствата в Америка, които, според него, са ужасно недостатъчно представени в колежа. Неговият ангажимент към произволно предпочитаните групи е задължен да увеличи расовото негодувание.

Ограничавайки безвъзмездните си помощи на определени малцинства, главно чернокожи, испанци и американски индианци, Гейтс изглежда славно не обръща внимание на социалните последици от програмата си. Расовите предпочитания от каквото и да било име са склонни да корумпират предполагаемите бенефициенти и да противодействат на дискриминираните.

По-късно Гейтс ще продължи изцяло да изключва белите хора. През 2010 г. извън Beltway съобщава:

Филантропът, превърнат в gazillionaire Бил Гейтс, очевидно е решил да присъжда стипендии на Gates Millennium само на американци от неевропейски произход. Той направи това още през януари, но думата просто бавно се заобикаля.

В страницата „ Култура и ценности “ на Фондация Бил и Мелинда Гейтс откриваме:

Ние също така вярваме, че нашите служители трябва да отразяват богатото разнообразие на глобалното население, на което се стремим да служим - в раса, етническа принадлежност, пол, възраст, култури и убеждения - и подкрепяме това разнообразие чрез всички наши практики на заетост.

Значи 10% от служителите им са бели? Независимо, виждате колко многообразие (анти-белота) е много важно за Бил.

image Bill Gates   @BillGates    

Diversity is good for innovation. This is a great conversation between @robotsmarts and @timnitGebru on the importance of representation and female leadership in tech. https://b-gat.es/2FhOpZ2 

image “You can’t be it if you can’t see it”

A conversation between two pioneering women in tech, Dr. Ayanna Howard and Dr. Timnit Gebru, on tackling bias in artificial intelligence.

evoke.org   4 214 18:11 ч. - 16.03.2019 г. Информация за реклами в Twitter и поверителност   1 098 души говорят за това      

 

Съпругата на Бил Мелинда също споделя пренебрежението на Бил към белите хора.

Тук тя казва на Poppy Harlow от CNN защо многообразието в технологиите е критично, като казва, че „всички трябва да допринасяме ... за това къде отива бъдещето“.

 

Мелинда имаше това съобщение за VC индустрията:

Стига с любовта си към "белия човек в качулка" "

Тя каза нещо подобно в интервю за Fortune :

Някои от тези големи фирми често вярват в белия човек в качулка, смущаваща цяла индустрия. Така че ще го нарушим, като се уверим, че индексираме жените и малцинствата, защото те имат страхотни идеи.

Повечето оценки поставят белите хора на 10% от световното население, така че може би белите хора ще бъдат специално насочени към схемата за обезлюдяване на Гейтс, където „10 до 15 процента“ от населението на света е намалено с нови ваксини. Помислете само как белите хора са обвинявани за нашите страховити „въглеродни емисии“.

  •  Специалната група за коронавирус не практикува какво проповядва - социално разстояние
  • Правителството иска да вземе решение кои са най-важните неща и какви неща не ви е разрешено да купувате 
  Може също да ти хареса

image Императивът на подмяната на Google и Facebook  11 май 2017 г. 
  image Масивен детски секс пръстен, разбит в Калифорния - 474 арестувани, 28 деца спасени  2 февруари 2017г 
  image AI на Microsoft се пробужда към еврейския проблем, възхвалява Хитлер, а след това се изключва  25 март 2016 г. 
 




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39754987
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031