Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.04.2020 06:20 - МАГАРЕЩИНИТЕ НА ПУТИН
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 505 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.04.2020 06:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                     НАИВНО, ПРИМИТИВНО И ПОШЛО





image

 

 

"Случайните минувачи", с които е общувал президентът на Русия Владимир Путин при посещението си в Санкт Петербург на 19 февруари, се оказаха масовка от чиновници, служители от "фабриката за тролове" и завършващи студенти от местното училище за млади политици. Това показва разследване на руската редакция на Би Би Си.

 

Журналистите са анализирали кадри от посещението и са открили в социалните мрежи над 10 от участниците.

В първите редици на "случайните" граждани е идентифицирана жена, членуваща в путиновата партия "Единна Русия". Това е Александра Байдикова, която е началник на отдел в информационната агенция ФАН. Тя принадлежи на готвача на Путин Евгений Пригожин. Разпознати са също шефът на районната администрация на петербургския Василеостровски район Едуард Илин и неговият заместник - "казашкият атаман" Виталий Мартиненко.

 

В инсценировката са участвали още първата заместничка на шефа на администрацията на Василевския остров Галина Корольова и няколко нейни колеги, един от които е Игор Дашко - той е отговарял за това до президента да бъдат допускани само "лоялни граждани". Те са били събрани предварително, като са освободени от работа няколко часа преди приключване на работния ден.

 

Както се казва- виж му акъла, па му крой гащи. По всичко личи, че руският президент си остана дребен селски тарикат.

 

Де да беше само това! Оказа се, че в рамките на едно денонощие в Русия са регистрирани 771 заразени с коронавирус!

Путин обаче се е загрижил за САЩ. Изпраща „помощ“ на страна, които няма никаква нужда от тази сиромашката, смехотворна „помощ“. Изостаналата, западнала и обедняла Русия помага, видите ли, на най- богатата и мощна страна в света.

 

Примитивът Путин обаче си мисли, че с такива левашки маймунджилъци ще накара американците да снемат санкциите, наложени на Руската федерация. На тази демагогия се смее вече целият свят, защото тя граничи с идиотия.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190563
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575