Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2018 14:52 - ЕТО КАК БЕЗОПАСНО ЩЕ 'СВАЛИМ' БорисоFF ОТ ВЛАСТ БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ДА ХОДИМЕ В СОФИЯ ЗА ТАЗИ СВЯТА ЦЕЛ.
Автор: balgariq1878rysiq Категория: Политика   
Прочетен: 3011 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.08.2018 19:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Днес абсолютно всички мислещи Българи осъзнавате , че ако продължаваме да ПОЗВОЛЯВАМЕ гнусния ислямски боклук борисоOFF да води Родината направляван от САЩ=Израел и подкрепян от АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ то на РОДИНАТА ни и остава максимум 5г. живот в сегашните ни граници а Българския народ ще бъде ИЗКЛАН и ЗАЛИЧЕН в рамките на 10-15г.
И поради този необорим факт е наш дълг да ликвидираме идващата смърт и тукашните и носители чрез няколко прости и безопасни действия !
НИЕ будните Българи от нашето Родно място в групи от по 5-6 души в уречен и национално синхронизиран час ще БЛОКИРАМЕ всички основни пътни артерии разполагайки шахматно върху пътната настилка няколко десетки автомобилни гуми вързани с тел една за друга, попълнени с няколко тежки камъка и заляти обилно с нафта с цел подпалване.
Синхронизираме ли началния час на тази ни гражданска съпротива и ако всички обстоятелства позволяват ще ЗАПАЛИМ ПРЕГРАДАТА оттегляйки се на БЕЗОПАСНО за вашата сигурност и анонимност място.

ТАЗИ НАЧАЛНА ФАЗА е ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИЯ "АПРИЛСКИ" ИЗСТРЕЛ КЪМ ГЕРБерския ИСЛЯМИСТКИ ОКУПАТОР , КОЙТО ИЗСТРЕЛ=ПРЕГРАДА е много лесно да бъде осъществим , но и много трудно да бъде спрян=премахната.
Чрез това действие - технология на първо време най-вероятно ще БЛОКИРАМЕ няколко вход-изходи от/към големите градове , но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всички пътища водещи до конфликтни зони като Странджа.
Блокираме ли "пътищата", дори за ден ГЕРБерската държавица ще изпадне в ГЛУХА ПАНИКА , което на свой ред ще повлече ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ да застанат до нас в това СВЯТО ДЕЛО на, което КРАЙНАТА ЦЕЛ е ЗАБРАНАТА на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПАРТИИ връщайки РОДИНАТА ПОД КОНТРОЛА на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД чрез строга план=програма БЛОКИРАЩА МОМЕНТАЛНИТЕ Щатско-Турски КОНТРА-ДЕЙСТВИЯ ЦЕЛЯЩИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на ДОСЕГАШНАТА ПАРТИЙНО=ГЕНОЦИДНА СИСТЕМА служеща единствено на техните убийствени за Българския народ интереси.
Успоредно с горните ни действия ще организираме протести пред ДОМОВЕТЕ на ВОДЕЩИТЕ политици с цел ДИРЕКТНО ДАВЛЕНИЕ върху техните мижави душици подканвайки ги да предадат незабавно властта в НАРОДНАТА РЪКА.

Мислещи приятели разберете , че лесното е да ги свалим , но трудното идва след това ДА опазим Родината чрез тази народна план=програма ВЪЗРАЖДАЙКИ БЪЛГАРИЯ и ДАРЯВАЙКИ МИРНО БЪДЕЩЕ на НАШИТЕ ДЕЧИЦА : http://balgariq1878rysiq.blog.bg/politika/2018/02/26/taktikite-na-sasht-izrael-cionizma-za-vyzvryshtane-kym-robst.1595958

Приятели разберете , че първото ни животоспасяващо действие е лесно осъществимо и оборудвани с "маски" не рискуваме абсолютно нищо както и разходите са символични, но ЕФЕКТА ЩЕ Е СЪДБОНОСЕН за НАШАТА РОДИНА и БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА.
ЗА ЖАЛОСТ МИЛИ БЪЛГАРИ ДНЕС НЯМАМЕ ВРЕМЕ ДОРИ ЗА ПРЕМИСЛЯНЕ ЗАЩОТО ГЕРБ ФОРСИРА ИЗТРЕБВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ РОД И АКО ДНЕС НЕ ГИ ЛИКВИДИРАМЕ УТРЕ СИ ОТИВАМЕ.

ДНЕС ВРЕМЕТО НА ДУМИТЕ ни ПРИКЛЮЧИ.
ДНЕС Е ВРЕМЕ ЗА КУРШУМИТЕ !

Да действаме Българи ДРУГ ПЪТ НЯМАМЕ.

С нас е Брат и Бог . . .

"Нищо не ще уплаши глава, която е решила да се отдели от рамената в името на свободата и за благото на целия народ"
Христо Ботев



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: balgariq1878rysiq
Категория: Политика
Прочетен: 209985
Постинги: 296
Коментари: 89
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031