Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2018 18:36 - ОБРЪЩЕНИЕ, КЪМ- БЪЛГАРСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ- ИНСТИТУЦИИТЕ И МЕДИИТЕ, ПО ПОВОД- ГЛАДНАТА СТАЧКА НА "БОСИЯ"..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1678 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 11.07.2018 18:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           Копие: Президента на Република България

           Копие: Премиера на Република България

           Копие: Народното събрание на Р. България

                   О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

към Българските медии, Обществеността и Организациите на българите-  в страната и чужбина

ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ,

    Вече, 29- ти ден, трае, незабелязваната и неглижирана- от Българските медии и Общественоста- гладна стачка на Николай Колев-„Босия”- срещу престъпленията- на Министъра на Транспорта- Ивайло Московски, с Искане, за неговата Оставка и Разпускане- на 44-то Народно събрание на Република България, заради-неговата пълна абдикация- от проблемите на Българските граждани! Медиите на Пеевски, го изкарват- ..лумпен и луд..- а именно, заради тях- България се срина- до 111- то място, по свобода на Словото?! ТЕ ЗАБРАВИХА И ЗА 12-ТЕ САМОЗАПАЛИЛИ СЕ, БЪЛГАРИ–ПРЕЗ ЗИМАТА НА 2013 Г., ЗАРАДИ ГРЕШКИТЕ НА „БОРИСОВ-1” (ЯШАРОВ)!?„Дяволското огледало”от „Приказката за Снежната царица”, се строши- на много малки парчета, които попаднаха, в сърцата, на много българи и ги превърнаха в парчета лед..-..ледени са-и досега..! И само, с нашата- Християнска топлина и Обич, можем, да ги размразим, за да спасим- пленените от Злото.

Единствена реакция на Властите, досега,беше- съчувстващо писмо, от Президента Румен Радев и на изпращането- на линейка и медицински екип, на Николай Колев-„Босия”-от Председателя на НС - Цвета Караянчева(„ГЕРБ”)- за да „проверяли..- дали Колев..- не симулира(!) за гладната си стачка и не се храни, въпреки- декларациите си..”. Това е разбираем- ЦИНИЗЪМ- на ПП „ГЕРБ”!

 Целите и конкретната причина, за Протеста- се укриват, досега, от Българските граждани и Обществото, а се публикуват, само „Отговорите” и защитните„тези” на Министър Московски, без- да се обяснява,нищо-за въпросите ни- към Него?!

 От Днес- 12.07.2018 г.- и аз- Николай Петров Гацев, Юрист и Заместник-председател на Сдружение „Добродетелната дружина, основана- в 1853 г”-ПОДКРЕПЯМ, МОТИВИТЕ ЗА ГЛАДНАТА СТАЧКА НА НИКОЛАЙ КОЛЕВ-„БОСИЯ” И СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМ към Неговата гладна Стачка, като и аз, няма да приемам- храна, с Неговите, но и с-ДОПЪЛНИТЕЛНО,МОЕ ИСКАНЕ-за незабавна Оставката на Министър- председателя Бойко Борисов, на Министър Лиляна Павлова и на Вицепремиерите- Екатерина Захариева и Красимир Каракачнов- ЗАРАДИ ОГРОМНИ РАЗХИЩЕНИЯ, ГОЛЕМИТЕ ХАРЧОВЕ И ПРЕКОМЕРНИТЕ ИМ РАЗХОДИ- ЗА БЪЛГАРСКОТО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО, НА ФОНА- НА СВИТИТЕ СУМИ, ЗА СОЦИАЛНА ПОДКРЕПА НА БЕДСТВАЩИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, НА ЗАМАРАЗЕНИТЕ ПЕНСИИ И ЛИПСАТА НА ПОДКРЕПА- ЗА РОДИТЕЛИТЕ, НА ДЕЦАТА, С УВРЕЖДАНИЯ..! ТЕ ДОПУСНАХА И НЕПОПРАВИМИ- ГАФОВЕ В ЦЯЛОТО НИ- ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО И ВЪВ ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА!

Мотиви:Около„дръвника”(дънера), на сцената, при церемонията, по Откриване на Австрийското Председателство, в Провинция "Щирия"- в изкаването си- Министър- председтелят- Бойко Борисов (Яшаров), съвсем „лежерно”- спомена огромната сума, която ни е „струвало”- това Българско Европредседателство- и посочи цифра - 500, 000, 000 (не стана ясно за каква валута?!). В същото предаване, се коментираше- „отчета” за разходите, от церемонията, по „Откриване на Австрийското Европредседателство”, което не надхвърляло-10,000 евро..?! Тази сума, беше сравнена, от журналистите- с разходите, за „Откриване на Българското Европредседателство” - които били..- за над- 50 млн. евро?! Това са „стряскащи суми, безумни разходи и необясними диспропорции- на фона-на Българската бедност, липсата на средства- за умиращите, болните и гладните- в страната ни!Това, прилича- на Самозабравянето- на Кралица Мария- Антоанета, в навечерие, на Френската буржоазна революция и причината за смъртта й, на гилотината. Казусът „Боршош”(за злоупотреба с около- 20 млн.лева), в НДК, също завърши, без нищо и с "никакви" Обвинения или Присъди, за корупция и безстопанственост, защото, помним- Мирослав Боршош, като бивш- Ръководител на Инициативния Комитет, за създаването на Партия „ГЕРБ”- и за Реставрацията на Династията Яшари в България- през 2009 г.

В същото време- се обяви- и за „голям успех” на Европредседателството ни- "абдикацията" на Кабинет „Борисов/Яшаров/-3”-от подписаното „Споразумение на Р. Македония с Р.Гърция”-за новото име, на юго- западната ни съседка. То включвало- и „клауза- за подялбата, на „Област”- част, от днешната територията- на Република България- за която между 1879 и 1903 г.- са "вдигани"- няколко български въстания..?! Аз съм потомък- на Род, ръководел- част, от тези- важни „български въстания” в Македония и Османската империя, тогава- а после, дал, и един от най- успешните Министър- председатели на страната ни- Андрей Тасе Търпев Ляпчев(1926- 1931).   

 Правителството„Борисов- 3”(„Яшаров”)ни превръща, насила в чужденци, докарва тук- чужденци и ни продава- като „севернокорейци”..? Какви са-ВМРО и другите „патриоти”в България?!- като- Каракачанов и Джамбазки, които, си мълчат, за това предателство и защо бъркат-„..шумът на шумите и на буките..”- с „шума на парите.. и на Корупцията..им..”?!

ЗАТОВА,ОБЯВЯВАМ- СВОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА И ИЗИСКВАМ- ИЗПЪЛНЕНИЕТО- НА ВСИЧКИ ИСКАНИЯ НА- НИКОЛАЙ КОЛЕВ-„БОСИЯ”- ЗА ОСТАВКА НА МИНИСТЪР ИВАЙЛО МОСКОВСКИ, ЗА РАЗПУСКАНЕ НА 44- ТОТО „НС”, НА Р. БЪЛГАРИЯ, КАКТО И МОЕ- „ДОПЪЛНИТЕЛНО ИСКАНЕ”, С МОЙ „ДОПЪЛНИТЕЛЕН МОТИВ”- ЗАРАДИ КОРУПЦИЯТА И ДОПУСНАТИ, СВРЪХГОЛЕМИ РАЗХОДИ И РАЗХИЩЕНИЯ- ЗА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НИ (СРАВНЕНИ- С ПРЕДИШНОТО- ЕСТОНСКО.. И НАСТОЯЩЕТО- АВСТРИЙСКО.. ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО)- ИСКАМ- ОСТАВКАТА НА МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛЯ-БОЙКО БОРИСОВ(ЯШАРОВ), НА ВИЦЕПРЕМИЕРИ - КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ И ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА, КАКТО И НА- МИНИСТЪР ЛИЛЯНА ПАВЛОВА, ЗАРАДИ ПРЕКОМЕРНИ ХАРЧОВЕ И ВЕРОЯТНИ- ЗЛОУПОТРЕБИ(?!), ПОРАДИ ТЯХНОТО БЕЗХАБЕРИЕ, ЛИПСА НА КАПАЦИТЕТ, ЗА РЪКОВОДСТВОТО НА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО И ЯВНИТЕ ГРЕШКИ ВЪВ ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА СТРАНАТА!

 СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ, докато, само пишем- във Фейсбук и чакаме-„Някой си, да ни.. освободи”- няма да се случат нещата! Не струват и Увещанията ви- към Кольо-„Босия”, да спре- Стачката си, за да спасим Живота му?! УСПЕХЪТ НА СТАЧКАТА, А ОТТАМ- НЕГОВИЯТ.. И МОЯТ ЖИВОТ, ВЕЧЕ, ЗАВИСЯТ- ОТ ВАШЕТО включване, към нея и от подкрепата ви- за Исканията ни! Ние сме,от едновремешната„фаланга”на Вярващи хора,които правеха - митингите, след 1989 г. и първите Християнски бдения- И НЕ СМЕ СВИКНАЛИ ДА ОТСТЪПВАМЕ– ПРЕД ЯШАРИ(ЖИВКОВИ)! НЯМА ДА СЕ ОГЪНЕМ И СЕГА- СЪЩИТЕ СМЕ, КАТО ПРЕДИ И АКО У ВАС Е ОСТАНАЛО - ОТ ПЛАМЪКА НА ПРОМЕНИТЕ- ОТ 1989, 1997 И 2013 Г.- ПОДКРЕПЕТЕ НИ И СЕ ПРИСЪЕДИНЕТЕ! БОГ, ДА ПАЗИ- БЪЛГАРИЯ! НИЕ- НЕ СМЕ- „ЛЕВИ.. ИЛИ ДЕСНИ..”- НИЕ СМЕ- КОНСЕРВАТИВНИ И ВЯРВАЩИ ХОРА- И ВСЕКИ, ТАКЪВ, ОТ ДОСЕГАШНИТЕ..- ЛЯВО.. ИЛИ ДЯСНО.., Е ДОБРЕ ДОШЪЛ, ДО НАС И СРЕД НАС, НЕЗАВИСИМО, КЪДЕ Е БИЛ- ДОСЕГА..!

НИКОЛАЙ ГАЦЕВ-„Добродетелната дружина, осн. в 1853 г.”

0897 200733, www.facebook.com/gatzev , gatzev@yahoo.com.au София, 12.07.2018г.



Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. ivanbunin - Този "ИНДИАНЕЦ", като ...
11.07.2018 19:33
Този "ИНДИАНЕЦ", като си накичи перата, ще прави зрелищна компания на Босия...
цитирай
2. анонимен - Вие- 'много, ама, много- СъвеЦкий.."!
12.07.2018 23:57
ivanbunin написа:
Този "ИНДИАНЕЦ", като си накичи перата, ще прави зрелищна компания на Босия...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3760572
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031